امام حسين(ع):اگر دين نداريد لااقل آزاده باشيد.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

آموزش دستور تهیه چند سس برای سالاد فصل

دستور تهیه چند سس برای سالاد فصل

دستور تهیه سالاد فصل , طرز تهیه سالاد فصل


دستور تهیه سالاد فصل

مواد لازم برای درست کردن سالاد فصل

مواد مورد نیاز میزان لازم
گوجه ۳ عدد متوسط
هویج ۲ عدد متوسط
کاهو ۲ بوته کوچک
خیار ۳ عدد کوچک
شکر به میزان دلخواه
کلم قرمز ۱ عدد کوچک
سس مایونز ۱ پیمانه کوچک
آبلیمو یا آب نارنج  به اندازه لازم
آب پرتقال ۱ حبه
نمک مقداری

مراحل تهیه سالاد فصل

در ابتدا همه مواد لازم از جمله گوجه، خیار و… را به خوبی شسته و شروع به خرد کردن آنها کنید. برخی از افراد مواد را به صورت درشت خرد می کنند، مثلا گوجه را به شکل ورقه ای برش می زنند و خیار را به شکل حلقه ای برش می زنند. این که چطور مواد را خرد کنید، یک کار کاملا سلیقه ای است.

پیشنهاد می کنیم که هر یک از این مواد را به صورت جداگانه و در ظرف های جدا خرد کنید تا برای تزیین کردن آنها دست تان باز باشد و به هر شکلی ظرف سالادتان را تزیین کنید.

برای هویج ما پیشنهاد می کنیم که آنها را رنده کنید چون جنس هویج ممکن است برای برخی از افراد زمان جویدن مشکل ایجاد کند و در نتیجه اصلا قید خوردن سالاد را بزنند.

در تهیه این سالاد می توانید از ذرت شیرین که به صورت کنسروی هم می توانید تهیه کنید، استفاده نمایید و یا از نخود فرنگی. برخی از پیاز هم در این سالاد استفاده می کنند. اما آنچه ما در این آموزش برای شما مطرح کرده ایم، حالت اصلی سالاد فصل است.

طرز تهیه سس برای سالاد فصل

سس را خوب هم بزنید. مقدار مناسب نمک و کمی شکر و آبلیمو به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید. ۱ استکان آب پرتغال یا نارنج را به سس اضافه کنید و هم بزنید. حالا سس شما آماده است و می توانید آن را روی سالادتان بریزید.

۱ – آموزش تهیه سس عسل و خردل

مواد لازم برای درست کردن سس عسل و خردل

مواد مورد نیاز میزان لازم
سیر ۱ حبه له‌ شده
سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
خردل  ۱ و نیم قاشق مرباخوری
عسل ۱/۲ قاشق مرباخوری
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
پودر فلفل تازه  به میزان لازم
روغن‌زیتون ۱/۳ لیوان

دستور تهیه سس عسل و خردل

سیر، سرکه، خردل، عسل، نمک و فلفل را در ظرف کوچکی با هم خوب مخلوط کنید. سپس روغن زیتون را هم اضافه کنید و هم بزنید.

ادامه دستور تهیه سالاد فصل را در پارسی نو ببینید